Ieri, la Judecatoria Ramnicu Valcea s-a consumat un nou episod in procesul inculpatei Carmen Paunescu, care a lasat-o pe Silvia Burlan fara familie.

Avocatul inculpatei Carmen Paunescu a solicitat instantei ca in sala de judecata sa nu se mai filmeze si sa nu se mai fotografieze, pentru ca "nu mai pot sa pledez, ma simt stresata". Completul de judecata a acceptat solicitarea avocatei, iar cameramanii si jurnalistii s-au retras in spatele salii de judecata. Nici de aceasta data, la cel de-al saselea termen, nu s-a trecut la dezbaterile pe fond. Pana la numirea unui tutore permanent (lucru pe care-l face, conform noii legi, instanta de judecata, si nu alta autoritate), a fost numit curator temporar Ana Burlan, matusa Silviei. O declaratie-soc a venit din partea celor care o reprezinta pe Silvia Burlan, spunand ca renunta la despagubirile materiale solicitate initial, in suma de 2 miliarde de lei. Intrebata de presedintele instantei de judecata, curatorul Ana Burlan a declarat ca nu se poate pronunta definitiv pana nu este de fata minora, care ieri n-a fost prezenta la proces.

Avocatul inculpatei, Alice Draghici, a precizat ca minora va beneficia din partea lui Carmen Paunescu de un apartament in Bucuresti sau 1 miliard de lei, de un autoturism de valoarea unei Dacia Logan, de achitarea cheltuielilor necesare pentru studii si vacante de cate doua saptamani la munte si la mare anual pana cand Silvia va implini 25 de ani. Multi dintre cei prezenti in sala au apreciat oferta inculpatei ca fiind generoasa. Dintre cei 12 martori chemati in instanta, ieri nu a fost prezent nici unul. Acestia vor fi citati din nou pentru urmatorul termen de judecata, care va fi in 28 octombrie a.c. In data de 31 iulie 2004, pe raza localitatii Pielesti, din judetul Dolj, a avut loc un accident de circulatie in care si-au pierdut viata trei persoane. Silvia, fata cea mica a familiei Burlan, din comuna Valea Mare, judetul Olt, a scapat ca prin minune. Ancheta Politiei a stabilit ca vinovata de producerea accidentului este Carmen Paunescu, aflata la volanul unui autoturism.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.