Deputatul independent, Nati Meir, fostul consilier al liderului peremist C.V.Tudor, este, din aceasta saptamana, mostenitorul a nici mai mult, nici mai putin de

Deputatul independent, Nati Meir, fostul consilier al liderului peremist C.V.Tudor, este, din aceasta saptamana, mostenitorul a nici mai mult, nici mai putin de 86 de milioane dolari. Banii provin, potrivit avocatului sau, Doru Giugula, de la o ruda indepartata din Statele Unite.

Deputatul ar urma sa mai beneficieze, in urma mostenirii, si de bunuri, estimate la valoarea de doua miliarde dolari. Giugula a afirmat ca Nati Meir va intra in posesia intregii averi dupa ce autoritatile americane vor finaliza verificarile asupra provenientei acesteia.

Avocatul deputatului independent a precizat ca 90% din bani vor fi investiti in Romania, cu o parte din acestia clientul sau dorind "sa cumpere echipa Steaua pentru a o scapa de Gigi Becali". Potrivit revistei "Romania Mare", saptamanalul fostului sau partid, Nati Meir ar intentiona sa cumpere si ziarul "Gardianul", pe care ar oferi 3,5 milioane de euro.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.