"Strategie de marketing'' sau nu, plecarea oficiala a lui Emil Hurezeanu (foto) din pozitia de director editorial al Romaniei libere s-a produs exact in aceeasi zi in care s-a facut publica functia reputatului jurnalist in noul Consiliu Editorial d

"Strategie de marketing'' sau nu, plecarea oficiala a lui Emil Hurezeanu (foto) din pozitia de director editorial al Romaniei libere s-a produs exact in aceeasi zi in care s-a facut publica functia reputatului jurnalist in noul Consiliu Editorial de la Cotidianul.

Miercuri, Hurezeanu si-a inaintat demisia conducerii Romaniei libere, desi gestul sau fusese de ceva vreme anticipat de presa. Emil Hurezeanu a declarat ca, pentru un timp, postul de director editorial la cotidianul patronat de Dan Adamescu nu va mai exista: "Atributiile editoriale vor fi indeplinite de redactorul-sef, Dan Turturica'', a declarat, citat de Mediafax, Hurezeanu.

"Cutremurul'' care s-a declansat in presa scrisa, chiar din primele zile ale anului, nu a ocolit, iata, nici redactia Romaniei libere. In urma cu doua saptamani, Nicoleta Savin, redactorul-sef adjunct al cotidianului, a anuntat ca paraseste echipa, luand totodata decizia de a se retrage, "cel putin pentru un an'', din presa. "Am avut un contract de management editorial pe un an, care a expirat in ianuarie si am decis sa nu il mai prelungesc. Am decis sa ma retrag din presa scrisa cel putin pentru un an, desi nu cred ca o sa mai revin, am alte planuri'', a declarat atunci Nicoleta Savin. Dan Cristian Turturica este redactor-sef al cotidianului Romania libera din ianuarie 2007, dupa ce a demisionat, in octombrie 2006, de la conducerea saptamanalului Prezent, editat de Greek Media Group.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.