Prima si unica sa performanta de pana acum in Romania a avut loc in vara anului 2006, pe plaja Ultima Playa, intr-un extraordinar concert marca The Mission. Dupa un adevarat show de lumini, lasere si beat-uri care au tinut in priza peste 24.000 de

Prima si unica sa performanta de pana acum in Romania a avut loc in vara anului 2006, pe plaja Ultima Playa, intr-un extraordinar concert marca The Mission. Dupa un adevarat show de lumini, lasere si beat-uri care au tinut in priza peste 24.000 de iubitori de muzica, Fatboy Slim a acceptat o noua invitatie la un eveniment Mission, care va avea loc tot pe Litoral, la 12 iulie.

MIX. Norman Cook, cunoscut de fanii din toata lumea sub numele de Fatboy Slim, a lansat la inceputul acestui an DVD-ul "Incredible Adventures In Brazil". Cu forte proaspete, este gata sa mixeze din nou pentru publicul roman in vara acestui an. Imbinand savuros elemente house, acid, funk, hip-hop, electro si techno, DJ-ul si-a castigat un loc unic in inimile fanilor, iar premiile obtinute vorbesc de la sine. In mai, 2007, Fatboy Slim a primit Premiul Ivor Novello pentru contributia sa la dezvoltarea muzicii britanice. La primele patru albume, Better Living Through Chemistry, You've Come A Long Way Baby, Halfway Between The Gutter And The Stars si Palookaville, a colaborat cu: Bootsy Collins la Blur si chiar regretatul Jim Morrison.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.