ALEGERE - E singur si de trei ani se tot abtine
Pentru spectacolul pe care Lenny Kravitz il va sustine pe Stadionul Cotroceni, la 26 iulie, biletele s-au pus in vanzare de luna trecuta si costa 70, 95, 130, 200, 350 de lei, in functie de pozitia pe stadion.

In varsta de 43 de ani, Lenny Kravitz povesteste intr-un interviu recent despre felul in care tatal sau i-a influentat viata. "Tatal meu a ranit-o pe mama foarte mult din punct de vedere emotional, din cauza numeroaselor aventuri pe care le-a avut de-a lungul casniciei lor. Mi-a fost foarte greu sa vad toate lucrurile astea, copil fiind. Dupa ce am implinit 15 ani, am plecat de acasa tocmai din cauza tatalui meu."

Desi sustine ca ii este foarte greu sa ramana fidel unei singure femei, starul american nu exclude posibilitatea unei noi casatorii. "Am avut probleme cand trebuia sa fiu fidel femeilor si am avut mult de furca din pricina asta. Multe dintre relatiile mele s-au incheiat tocmai din pricina infidelitatii", sustine artistul, care a avut relatii cu numeroase femei frumoase si celebre, printre care: Natalie Imbruglia, Kylie Minogue, Nicole Kidman si Penelope Cruz. Kravitz a fost casatorit timp de sase ani cu Lisa Bonet, din relatia lor rezultand primul si singurul (momentan) copil: Zoe, o fata in varsta de 19 ani. In ciuda problemelor din copilarie, Lenny s-a impacat cu tatal sau chiar inainte de 2005, cand s-a stins, bolnav de leucemie. "Relatia noastra s-a ameliorat cu putin timp inainte de a muri. Sunt recunoscator pentru faptul ca am apucat sa ne impacam."

Citeste si:

De curand, Lenny a anuntat ca de trei ani este singur si sustine ca nu va mai avea relatii cu nici o femeie pana cand se va recasatori. "Este o promisiune pe care mi-am facut-o mie insumi, pana ma voi casatori din nou. Am ajuns in situatia in care astept de la o femeie mai mult decat un trup frumos, este vorba despre minte si suflet. De obicei, aceste asteptari le sperie pe femei, dar asa stau lucrurile. Privesc viata in ansamblu."