Pulsul medicine
De vina pentru raceli, guturai, gripa sunt fara doar si poate virusurile. Este eronat sa tragi cu armamentul greu al antibioticelor in virusuri, stiut fiind ca ele dau cu tifla antibioticelor, nefiind vulnerabile la gama ace
Pulsul medicine
De vina pentru raceli, guturai, gripa sunt fara doar si poate virusurile. Este eronat sa tragi cu armamentul greu al antibioticelor in virusuri, stiut fiind ca ele dau cu tifla antibioticelor, nefiind vulnerabile la gama acestora. Antibioticele devin necesare cand au aparut suprainfectii cu bacterii, fiindca microbii sunt loviti de antibiotice. Virusurile se raspandesc prin tuse si stranut. O multime de oameni, vrand sa para bine-crescuti, isi pun pumnul la gura sub forma de cornet si abia asa raspandesc tintit si dirijat virusurile dupa un stranut sau dupa o tuse. Ca sa-i menajezi pe cei din jur, e bine sa pui la nas sau la gura batista sau palma, blocand raspandirea virusurilor. Oricum, cand isi sufla nasul omul gripat e bine s-o faca in servetele pe care le arunca, si nu in batista, care astfel e transformata intr-un depozit de virusuri. Gripa este o boala mai severa, caci poate duce la pneumonii, miocardite, meningite gripale si alte complicatii. Vaccinul antigripal e binevenit. Virusul gripal insa e parsiv si-si schimba mereu structura, pacalind vaccinurile. Tocmai de aceea, vaccinul se schimba anual.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.