In cativa ani, Bucurestiul va deveni o destinatie turistica atragatoare si cea mai importanta zona turistica de afaceri din sud-estul Europei."Bucurestiul nu poate fi destinatie turistica in mijlocul saptamanii. Cum camerele de hotel sunt pe jumatate
In cativa ani, Bucurestiul va deveni o destinatie turistica atragatoare si cea mai importanta zona turistica de afaceri din sud-estul Europei."Bucurestiul nu poate fi destinatie turistica in mijlocul saptamanii. Cum camerele de hotel sunt pe jumatate goale in weekend-uri, ne gandim sa transformam Bucurestiul intr-o destinatie atragatoare. Pentru multi europeni, Romania e o destinatie exotica si prezinta interes", a declarat Dragos Anastasiu, presedintele ANAT. In plus, turismul de business din Romania inregistreaza o evolutie constanta, anual existand o crestere medie de 20%. "In Bucuresti au loc investitii importante in hoteluri, iar in urmatorii ani, toate lanturile hoteliere internationale vor fi prezente", a spus Anastasiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.