Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au intarit masurile de securitate la locuinta lor din Los Angeles, dupa ce au aflat ca fiica lor biologica, Shiloh, in varsta de 20 de luni, ar putea fi tinta unei rapiri, informeaza thisislondon.co.uk. Potrivit
Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au intarit masurile de securitate la locuinta lor din Los Angeles, dupa ce au aflat ca fiica lor biologica, Shiloh, in varsta de 20 de luni, ar putea fi tinta unei rapiri, informeaza thisislondon.co.uk. Potrivit presei americane, la inceputul lunii ianuarie, la usa locuintei celebrului cuplu hollywoodian a fost lasat un bilet, cu mesajul "Am ajuns deja foarte aproape", insotit de o fotografie a copilului. "S-au speriat de moarte", a declarat o sursa apropiata actorilor. "Shiloh beneficiaza de paza non-stop, iar Brad si Angie incearca sa o scoata afara din casa cat mai putin", a adaugat sursa. Biletul a fost trimis la inceputul lunii ianuarie, potrivit presei americane. Potrivit publicatiei Life & Style, Shiloh - singurul copil biologic al cuplului - nu a mai fost fotografiata in public de pe 4 ianuarie. In noiembrie 2007, doua focuri de arma au fost trase langa locuinta actorilor din Los Feliz, California. Cei doi actori "au mai primit amenintari de rapire la adresa copiilor lor, dar, de data aceasta, s-a ajuns foarte aproape", a spus sursa. Alte surse spun ca locuintele celor doi actori sunt printre cele mai securizate din lumea showbiz-ului si se pare ca, in 2008, factura lor pentru masurile de securitate ar putea ajunge la 4,8 milioane de dolari.
In afara de Shiloh, Pitt si Jolie mai au trei copii adoptati, Maddox, in varsta de sase ani, Pax, in varsta de patru ani, si Zahara, in varsta de trei ani. Presa din Statele Unite speculeaza de cateva saptamani ca Angelina ar putea fi din nou insarcinata, cu gemeni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.