Angajatii Companiei Nationale de Autostr`zi si Drumuri Nationale, districtul Valcea, au decis deschiderea traficului rutier, incepand de ast`zi de la ora 13.00, pe ambele sensuri ale DN 7, la kilometrul 206+260, in judetul Valcea, zon` in care au a

Angajatii Companiei Nationale de Autostr`zi si Drumuri Nationale, districtul Valcea, au decis deschiderea traficului rutier, incepand de ast`zi de la ora 13.00, pe ambele sensuri ale DN 7, la kilometrul 206+260, in judetul Valcea, zon` in care au avut loc c`deri de pietre.

Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostr`zi si Drumuri Nationale(CNACD), districtul Valcea, echipa de alpinisti care a urcat, azi dimineata, pe munte si f`cut o ultim` verificare pe versantul pe care au executat lucr`ri de degajare a stancilor, in ultimele dou` zile, a constatat c` nu mai sunt probleme si nu au mai c`zut bolovani de miercuri dup`-amiaza.

"Am ridicat restrictia de circulatie care era pe o distant` de 50 de metri pe sensul care vine de la Sibiu c`tre Ramnicu Valcea, la orele 13.00, si s-a reluat traficul pe ambele sensuri”, a declarat Eugen M`nescu, directorul CNACD, districtul Valcea.

Drumarii au terminat, de c`rat si cei opt fagi pe care i-au t`iat de pe versant pentru c` riscau s` cad` pe carosabil.

Incepand de marti, a fost impus` restrictia de circulatie pe un tronson de 50 de metri de la kilometrul 206 al DN 7. O echip` format` din cinci alpinisti ai Serviciului Salvamont Valcea a intervenit, in ultimele trei zile, pentru cur`tarea versantului muntos de la kilometrul 206 + 200 al Drumul National 7, pe Valea Oltului, din cauza pericolului c`derii de bolovani, traficul fiind intrerupt, la intervale de 15 minute, pe durata operatiunilor.

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostr`zi si Drumuri Nationale, districtul Valcea, sustin c` in zon` sunt necesare lucr`ri ample pentru stabilizarea zonei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.