Consiliul National al Audiovizualului si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) vor semna, saptamana viitoare, un protocol de colaborare, care prevede schimbul reciproc de informatii legate de identificarea unor practici comerci

Consiliul National al Audiovizualului si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) vor semna, saptamana viitoare, un protocol de colaborare, care prevede schimbul reciproc de informatii legate de identificarea unor practici comerciale incorecte din domeniul audiovizualului.

Protocolul are ca principal obiectiv imbunatatirea gradului de informare a consumatorilor, prin intermediul mijloacelor audiovizuale, cu privire la eventuale practici comerciale incorecte.

Totodata, colaborarea dintre cele doua institutii prevede ca membrii Consiliului sa analizeze, in sedinta publica, posibilele practici comerciale incorecte in ceea ce priveste publicitatea si teleshoppingul in audiovizual. Protocolul CNA-ANPC va fi valabil pe durata unui an, putand fi prelungit automat, pe perioade succesive de cate un an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.