O afacerista de origine americana, in varsta de 37 de ani, a fost arestata de Politia Religioasa din Arabia Saudita pentru ca a fost vazuta intr-o cafenea stand la masa cu un barbat care nu-i era sot, relateaza The Times. Femeia, care nu si-a

O afacerista de origine americana, in varsta de 37 de ani, a fost arestata de Politia Religioasa din Arabia Saudita pentru ca a fost vazuta intr-o cafenea stand la masa cu un barbat care nu-i era sot, relateaza The Times. Femeia, care nu si-a dat numele de frica unei razbunari, si partenerul sau de afaceri s-au asezat la masa in regiunea rezervata pentru familii, singura parte a cafenelei in care barbatii si femeile pot sta impreuna. Femeia fost luata cu forta de mai multi barbati in vesminte albe care au dus-o la o sectie, unde a fost perchezitionata, obligata sa-si scoata hainele si sa le arunce in apa murdara, apoi sa le imbrace din nou. Sotul femeii si-a folosit contactele politice pentru a afla unde a fost dusa si a reusit sa obtina eliberarea ei. "Am fost norocoasa. Am intalnit alte femei in inchisoare care nu au relatiile pe care le-am avut eu", a declarat Yara pentru The Times. Afacerista locuieste de opt ani in Arabia Saudita impreuna cu sotul ei. Ambii ei parinti sunt din Iordania, dar ea a crescut in Salt Lake City, SUA. Cu toatea acestea, femeia spune ca nu se va muta din Arabia Saudita pentru ca nu se poate da batuta in fata actelor de terorism din respectiva tara: "Daca vreau sa schimb ceva, trebuie sa raman”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.