Nici o masina nu mai poate ajunge la Sibiu dinspre Valcea, dupa ce drumul national 7 din Valea Oltului a fost blocat pe ambele sensuri, marti seara, din cauza caderilor de bolovani si copaci, a anuntat Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu. Bolovan
Nici o masina nu mai poate ajunge la Sibiu dinspre Valcea, dupa ce drumul national 7 din Valea Oltului a fost blocat pe ambele sensuri, marti seara, din cauza caderilor de bolovani si copaci, a anuntat Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu. Bolovanii s-au rostogolit pe carosabil la kilometrul 240, in locul numit Lazaret, in apropierea judetului Sibiu. Deocamdata, IJP Sibiu a decis sa nu mai lase nici o masina sa tranziteze DN 7 in locul mentionat, pentru a evita o noua eventuala cadere de stanci.
Soferii care doresc sa ajunga la Sibiu dinspre Valcea sunt rugati sa foloseasca rute ocolitoare, pentru ca nu se cunoaste exact cand va fi deblocata soseaua.
Valea Oltului a fost blocata de bolovani de doua ori marti, la interval de mai bine de 12 ore, cauza cea mai probabila fiind incalzirea vremii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.