Microsoft a anuntat luni ca ar putea imprumuta fonduri pentru prima data in istoria companiei, pentru a finanta o parte din oferta nesolicitata de 44,6 miliarde dolari inaintata pentru preluarea Yahoo, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Microsoft a
Microsoft a anuntat luni ca ar putea imprumuta fonduri pentru prima data in istoria companiei, pentru a finanta o parte din oferta nesolicitata de 44,6 miliarde dolari inaintata pentru preluarea Yahoo, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Microsoft a mai anuntat ca se asteapta ca membrii consiliului Yahoo sa accepte rapid oferta, insa compania Yahoo a estimat la sfarsitul saptamanii trecute ca "va dura destul de mult" sa cantareasca toate posibilitatile strategice, inclusiv cea de a ramane independenta. O sursa familiara cu strategia companiei a declarat ca Yahoo ia in considerare o alianta cu Google, pentru a para oferta Microsoft. Directorul financiar Microsoft, Chris Liddell, a spus ca firma de software ar putea solicita un credit pentru a asigura lichiditatea necesara ofertei inaintate companiei Yahoo, care presupune 50% din plata in actiuni si 50% in lichiditate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.