Jennifer Lopez, producatoarea emisiunii “Dance Life”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:30, pe MTV, a anuntat ca va intrerupe cariera artistica pentru a se dedica familiei. Celebra cantareata isi dorea de foarte mult timp

Jennifer Lopez, producatoarea emisiunii “Dance Life”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:30, pe MTV, a anuntat ca va intrerupe cariera artistica pentru a se dedica familiei. Celebra cantareata isi dorea de foarte mult timp sa devina mamica, iar acum ca acest vis este pe cale de a se implini, artista este hotarata sa puna pe primul loc familia, amanand, pentru o perioada nedeterminata, cariera muzicala. “Voi intra intr-o pauza de turnee si, cel putin pentru o perioada, voi lasa deoparte proiectele muzicale'', a declarat J.Lo.
Diva si sotul ei, artistul Mark Anthony, sunt la cativa pasi de a deveni parinti. Chiar daca unele publicatii americane au relatat ca Jennifer Lopez ar fi nascut deja, zvonurile nu au fost confirmate, iar intreaga planeta asteapta inca sa se nasca gemenii. Mamica si-a pregatit pentru ziua cea mare un adevarat trusou haute-coutoure, copii nenascuti au primit deja nume, Max si Emme, iar tatal sta 24 de ore din 24 alaturi de Jennifer, pentru a nu rata mult asteptata nastere.
Batalia cea mare se duce insa pentru ravnita titulatura de nasi ai celor doi copii: printre “concurenti” se afla cuplurile Katie Holmes - Tom Cruise sau Kirstie Alley - Jenny Craig.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.