Retailerul Carrefour Romania isi continua expansiunea prin construirea unui nou magazin in Sibiu, proiect ce va fi finalizat in 2009, au anuntat oficialii companiei intr-un comunicat de presa.
Noul hipermarket Carrefour va fi parte integranta a
Retailerul Carrefour Romania isi continua expansiunea prin construirea unui nou magazin in Sibiu, proiect ce va fi finalizat in 2009, au anuntat oficialii companiei intr-un comunicat de presa.
Noul hipermarket Carrefour va fi parte integranta a centrului comercial European Retail Park Sibiu, cu o suprafata de aproximativ 80.000 mp. Potrivit reprezentantilor Carrefour, suprafata totala a hipermarketului este de 13.000 mp, dintre care 8.000 mp sunt de vanzare, iar numarul de locuri de parcare gratuite se ridica la cifra de 1.800.
Magazinul va fi pozitionat in sudul orasului, pe DN1, drumul principal catre Sibiu, la o distanta de oras ce poate fi parcursa atat pe jos, cat si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.
Complexul comercial beneficiaza in prezent de un spatiu de inchiriere de aproximativ 50.000 mp, iar cu noul hipermarket Carrefour si extinderea galeriei comerciale, centrul comercial va ajunge in total la aproximativ 80.000 mp. Centrul comercial extins va oferi clientilor acces la unii dintre cei mai importanti agenti de retail care sunt in prezent pe piata romaneasca. Grupul francez de retail Carrefour opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Romania, dintre care trei au fost deschise in 2007 in zona Unirii din Capitala, Iasi si Cluj. Retailerul va continua dezvoltarea retelei si anul acesta, cand a anuntat deschiderea a sase hipermarketuri noi la Suceava, Arad, Oradea, Bucuresti (Vitantis), al doilea din Iasi si unul in Pitesti, investitia medie pentru un magazin fiind de circa 20 milioane de euro. Tot in 2008, Carrefour Romania vizeaza sa depaseasca pentru prima data cifra de afaceri de un miliard de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.