Aproximativ 50 de tone de produse alimentare alterate, in special carne de pasare, porc si vita,  au fost descoperite miercuri intr-un depozitul de pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6 al Capitalei, in urma unor controale ale politistilor bucu
Aproximativ 50 de tone de produse alimentare alterate, in special carne de pasare, porc si vita, au fost descoperite miercuri intr-un depozitul de pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6 al Capitalei, in urma unor controale ale politistilor bucuresteni si ale inspectorilor de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OPC).

Administratorii firmelor care comercializau aceste produse, mai multi cetateni arabi, au fost amendati de inspectorii de la OPC si urmeaza sa fie cercetati de Politie pentru "falsificare de produse alimentare". Marfa a fost confiscata si urmeaza sa fie distrusa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.