Asesoft Distribution a anuntat pentru 2007, rezultate in crestere cu 44% fata de 2006, inregistrand o cifra de afaceri de 104 milioane de dolari si mizeaza pe o crestere cu 30% anul acesta. se arata intr-un comunicat al companiei.
Potrivit reprezentantilor companiei, Asesoft Distribution a depasit cu noua milioane dolari cifra de afaceri anuntata la inceputul anului trecut, lucru care se datoreaza, in principal, adaugarii unor linii noi de produse, dar si unei politici flexibile in relatia cu clientii. In aceste conditii, compania a inregistrat un ritm dublu de crestere in raport cu evolutia pietei locale de distributie IT.
"Am avut in anul 2007 o evolutie excelenta si, dupa estimarile noastre, ne-am consolidat pozitia prin castigarea unei cote de piata suplimentare de 2% fata de anul anterior", a declarat directorul general al Asesoft Distribution, Iulian Stanciu.
Planurile de afaceri din 2008 ale companiei presupun extinderea gamei de produse oferite partenerilor, produse noi care sa le completeze pe cele existente, cum a fi notebook-uri, echipamente de imprimare, accesorii ;i componente pentru servere.
"Asesoft Distribution isi propune sa atinga un volum de 135 milioane dolari in 2008, reprezentand o crestere cu 30% fata de anul anterior, estimarea noastra bazandu-se pe faptul ca piata va cunoaste o usoara incetinire a ritmului anul acesta, crescand cu doar 15%. Ne propunem ca in 2008 sa inregistram o evolutie ascendenta care sa provina din cresterea partenerilor nostri, dar si din extinderea gamei de produse", a adaugat Stanciu.