Cursa Tarom Bucuresti-Madrid care a decolat de pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti luni, la ora 9:00, si-a intrerupt zborul si a aterizat pe aeroportul Fiumicino din Roma dupa ce comandantul a acuzat o stare de rau si lipsa de

Cursa Tarom Bucuresti-Madrid care a decolat de pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti luni, la ora 9:00, si-a intrerupt zborul si a aterizat pe aeroportul Fiumicino din Roma dupa ce comandantul a acuzat o stare de rau si lipsa de oxigen.

Potrivit unui comunicat al companiei Tarom, cursa RO415 si-a intrerupt zborul catre destinatia finala si a aterizat, in jurul orei 10:20 (ora Italiei), pe aeroportul Fiumicino, dupa ce, in momentul apropierii de acesta, comandantul aeronavei "a acuzat o stare de disconfort accentuat, senzatie de rau si lipsa de oxigen". Ca urmare, impreuna cu pilotul secund, acesta a luat decizia de aterizare pe aeroportul din Roma. Manevrele de coborare si aterizare s-au desfasurat in deplina siguranta.

Pasagerii cursei au fost preluati de catre reprezentantii companiei, de la Roma, si li s-au oferit serviciile corespunzatoare in asemenea situatii. Totodata, a fost anuntata si escala Tarom de la Madrid, unde au fost luate masurile de asistare a pasagerilor, care urmeaza sa se imbarce catre Bucuresti, in conformitate cu reglementarile internationale in cazuri de intarziere.

Compania a transmis ca, la ora 14:00, un echipaj Tarom s-a imbarcat pe un zbor Alitalia, cu destinatia Roma, in vederea preluarii aeronavei care efectua zborul RO415. Se estimeaza ca aeronava va decola spre Madrid la ora 17:00 (ora Italiei).
Mediafax

De la Madrid la Bucuresti, ora estimata de decolare este 20:00 (ora Spaniei), in timp ce sosirea la Bucuresti va fi in jurul orei 23:30 (ora Romaniei), cu o intarziere de aproximativ cinci ore si jumatate. Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.