Incredibil. Un sondaj de opinie scoate in evidenta ignoranta britanicilor Fostul prim-ministru britanic Winston Churchill nu a existat vreodata, conform conationalilor. Un sondaj realizat de postul de televiziune UKTV Gold a scos la iveala faptul ca
Incredibil. Un sondaj de opinie scoate in evidenta ignoranta britanicilor Fostul prim-ministru britanic Winston Churchill nu a existat vreodata, conform conationalilor. Un sondaj realizat de postul de televiziune UKTV Gold a scos la iveala faptul ca 23% dintre britanici considera ca ex-premierul, care a guvernat intre anii 1940-1945 si 1951-1955, a fost un personaj de fictiune. In schimb, majoritatea englezilor, 58%, sunt convinsi ca legendarul detectiv creat de scriitorul Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes, a existat intr-adevar si ca obisnuia sa umble pe strazile Londrei in cautarea criminalilor si a raufacatorilor. In plus, 47% dintre britanici considera ca Richard I Inima-de-Leu nu a fost niciodata rege in Anglia, in timp ce 4% cred ca Cleopatra este doar un personaj de poveste. Sondajul a fost realizat pe un esantion de 3.000 de persoane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.