Vecina jurnalistului Dan Diaconescu, o batrana de 72 de ani din Caracal, a fost violata si omorata cu bestialitate in propria locuinta de un autor ramas inca neidentificat. Gheorghita Zamfir a fost gasita, ieri, dezbracata si cu multiple leziuni. Tr
Vecina jurnalistului Dan Diaconescu, o batrana de 72 de ani din Caracal, a fost violata si omorata cu bestialitate in propria locuinta de un autor ramas inca neidentificat. Gheorghita Zamfir a fost gasita, ieri, dezbracata si cu multiple leziuni. Tragicul eveniment a avut loc pe strada Mihai Viteazu, unde jurnalistul s-a nascut si a copilarit si unde acum locuieste tatal acestuia, Nicolae Diaconescu. "O cunosteam pe femeia aceasta si am ajutat-o de cate ori am putut. Acum, vecinii spera ca fiul meu sa il gaseasca pe criminal si sa ajute orasul sa nu se mai intample atatea necazuri", ne-a spus tatal patronului OTV. "Dan Diaconescu a crescut aici si ar trebui sa se implice, prin emisiunea lui, sa il gasim pe criminal", a declarat Marioara Turcitu, vecina cu tatal lui Diaconescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.