Aglomeratia din Capitala ii umple de nervi si pe soferii mijloacelor de transport in comun. Acest lucru a fost probat pe pielea lor si de bucurestenii care au circulat, ieri-dimineata, pe linia autobuzului 311. Exasperat, se pare, de insistentele ma
Aglomeratia din Capitala ii umple de nervi si pe soferii mijloacelor de transport in comun. Acest lucru a fost probat pe pielea lor si de bucurestenii care au circulat, ieri-dimineata, pe linia autobuzului 311. Exasperat, se pare, de insistentele mai multor calatori de a deschide usile intre statii, un conducator auto a recurs la gesturi cel putin ciudate. Aflate in apropierea intersectiei Calea Mosilor, in mijlocul unui adevarat ambuteiaj, cateva persoane au vrut sa coboare din autobuz si sa mearga mai departe pe jos. Nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca soferul a cerut tuturor celor aflati in autobuz sa coboare, desi pana la capatul liniei mai erau inca doua statii. Incidentul nu a fost comentat de cei de la RATB, deoarece niciun calator nu a depus o plangere la dispeceratul institutiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.