Presedintele CA al gruparii banatene, Marian Iancu, a anuntat ieri ca BkP intentioneaza sa-si retraga sprijinul financiar, ceea ce ar conduce chiar la desfiintarea echipei.   TRANSANT. “BkP nu mai doreste sa continue investitia
Presedintele CA al gruparii banatene, Marian Iancu, a anuntat ieri ca BkP intentioneaza sa-si retraga sprijinul financiar, ceea ce ar conduce chiar la desfiintarea echipei. TRANSANT. “BkP nu mai doreste sa continue investitia in echipa pana nu va exista stabilitate. In aceste conditii, nu am cum sa mai platesc transferurile si vom pierde toti jucatorii pe care i-am adus in aceasta iarna. Totodata, este posibil ca antrenorul Dusan Uhrin jr. sa vrea sa plece. Si s-ar putea ca cehul sa plece chiar zilele acestea, fiindca nu mai are prea multe motive sa ramana la Timisoara. Nu cred ca mai are pentru ce sa se intoarca de la Praga”, a declarat Iancu la o televiziune locala din Timisoara. Pentru iesirea din impas, boss-ul Politehnicii nu vede decat o singura solutie: “Data de 22 februarie va fi hotaratoare. Daca Adunarea Generala a Actionarilor lui Poli nu va anunta atunci asocierea clubului cu Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis, nu mai avem nici o sansa. Stiu insa ca CJ nu se va implica la echipa atata timp cat voi fi eu la conducere”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.