Stafeta. Oficialii stelisti negociaza pentru cedarea lui Banel Nicolita in Rusia si il tin in asteptare pe galateanul Janos Szekely Clubul din Ghencea poarta negocieri de cateva saptamani cu Lokomotiv Moscova pentru transferul lui Banel Nicolita. St
Stafeta. Oficialii stelisti negociaza pentru cedarea lui Banel Nicolita in Rusia si il tin in asteptare pe galateanul Janos Szekely Clubul din Ghencea poarta negocieri de cateva saptamani cu Lokomotiv Moscova pentru transferul lui Banel Nicolita. Stelistii au primit o oferta de 3,2 milioane de euro, la care se adauga si un procent dintr-un eventual transfer al lui "Jardel". Gigi Becali doreste, insa, mai multi bani si ii tine pe jar pe rusi. Singurul nelinistit este Marius Lacatus, care, in cazul perfectarii actelor, ar ramane descoperit pe banda dreapta. Adi Ilie l-a linistit, insa, si i-a promis ca daca Banel va lua drumul Rusiei, galateanul Janos Szekely va acoperi golul lasat de Nicolita. Acesta este motivul pentru care Otelul nu l-a cedat nici la Rapid, nici la CFR, deoarece oferta Stelei a fost mult mai convingatoare si au preferat sa astepte. Un milion de euro, plus un jucator, la alegere, dintre Marius Croitoru si Vasilica Cristocea. Timp pentru ambele tranzactii mai este, asa ca sosirea celui mai mediatizat jucator din aceasta pauza competitionala, Szekely, este conditionata de mutarea lui Banel. Un alt jucator din Ghencea care a primit o oferta pe ultima suta de metri de "mercato" a fost Mihaita Nesu. Pe 30 ianuarie a sosit o oferta oficiala pe adresa clubului din Ghencea din partea echipei din Premiere League, Wigan, care ar fi platit 1,5 milioane de euro pentru "Bichon". Steaua a cerut, insa, 2,5 milioane de euro si afacerea a cazut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.