Desi lipsita de majoritatea titularilor, plecati la loturile nationale, Steaua a facut ieri o demonstratie de forta, invingand cu 2-0 (0-0) pe FK Teplice, ocupanta locului 3 dupa turul campionatului din Cehia.


Dupa o prima r
Desi lipsita de majoritatea titularilor, plecati la loturile nationale, Steaua a facut ieri o demonstratie de forta, invingand cu 2-0 (0-0) pe FK Teplice, ocupanta locului 3 dupa turul campionatului din Cehia.


Dupa o prima repriza mai putin reusita, sud-americanii trupei din Ghencea si-au impus punctul de vedere, peruanul Andres Mendoza ('57) si columbianul Pepe Moreno ('76) invingandu-l pe portarul cehilor, Martin Slavik, prin doua suturi plasate perfect din afara careului de 16 metri. Pe final, Mihaita Plesan a ratat si un penalty. Antrenorul Marius Lacatus a folosit urmatoarea formula: Cernea ('46 Zapata) - P. Marin ('84 Mustata), E. Baciu, Ghionea ('46 Rada), Dino Eze ('72 Golanski) - Neaga, Lovin ('49 Surdu), Plesan, Mendoza ('78 Al. Iacob) - Dayro Moreno ('72 V. Badea), Jose Moreno.
“Cred ca vom ajunge in curand la nivelul pe care ni-l dorim. Sunt fericit ca am marcat si asta ma obliga sa muncesc foarte mult si in continuare. Ma bucur ca baietii de aici formeaza un grup frumos si sunt foarte amabili cu mine. Antrenorul ne da incredere si ne face sa jucam ceea ce isi doreste el”, a spus, dupa meci, peruanul Andres Mendoza, autorul primului gol in tricoul Stelei. “Sunt multumit. Sper sa continuam la fel si in campinat, pentru ca meciurile cu adevarat importante vor incepe pe 23 februarie”, a completat mijlocasul Mihaita Plesan. CFR, doar egal
La doua ore dupa meciul de verificare al Stelei, terenul de la baza Alfa Sport Center a gazduit partida amicala dintre liderul Ligii 1, CFR Cluj, si o alta echipa ceha, Slovan Liberec (locul 13 dupa prima parte a sezonului). Trupa lui Ioan Andone nu a izbutit decat o remiza, 2-2 (1-2), golurile fiind marcate de Semedo ('33), Cadu ('86-pen.), respectiv Liska ('17) si Vlasko ('22). Tehnicianul ardelenilor a utilizat urmatoarea formula de echipa: Hirschfeld - Panin, Cadu, De Sousa ('58 Sandberg), Dorsin ('46 Tony) - Minteuan ('46 Trica), Dani, Culio ('58 Diego Ruiz) - Semedo, Fabbiani ('73 Dubarbier), Peralta ('46 Leao). Asa cum era normal, dat fiind faptul ca ambele echipe impart acelasi loc de cantonament, cei doi antrenori, Ioan Andone si Marius Lacatus, au urmarit cu mare atentie prestatiile rivalelor. “Nu sunt multumit de rezultat, pentru ca nu am castigat, dar ofensiv ne-am miscat bine, ne-am creat multe”, a declarat antrenorul Andone. mihai.igirosanu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.