Animatoare. In liceu, Adelina, in prezent doamna Gueye, isi castiga existenta dansand dupa gratii Pe cand avea doar 18 ani, nevasta celui mai sexy fotbalist de la Poli Timisoara, dupa cum l-au proclamat microbistele, Mansour Gueye, obisnuia sa incin
Animatoare. In liceu, Adelina, in prezent doamna Gueye, isi castiga existenta dansand dupa gratii Pe cand avea doar 18 ani, nevasta celui mai sexy fotbalist de la Poli Timisoara, dupa cum l-au proclamat microbistele, Mansour Gueye, obisnuia sa incinga imaginatia barbatilor din discoteci. Eleva in clasa a XI-a, tanara isi etala calitatile fizice intr-o cusca suspendata deasupra ringului de dans din clubul "Le Dome", din Timisoara. Din cauza tinutei de serviciu foarte sumare, Adelina era des confundata cu o stripteuza. Impreuna cu partenera sa de cusca, actuala sotie a lui Mansour era abordata de barbati care doreau ceva mai mult decat sa o vada dansand. Conform unui articol aparut in ianuarie 2004, in saptamanalul "Banateanul", unul dintre clientii clubului i-a propus Adelinei ca in schimbul unei intalniri intime, sa-i dea cadou haine si bijuterii, insa tanara l-a refuzat. Totusi, ea nu era deloc deranjata de astfel de invitatii deoarece considera ca este normal sa atraga atentia, ea fiind sufletul petrecerilor din club. Adelina dansa cate cinci ore pe noapte, de trei ori pe saptamana. Acest lucru n-o impiedica sa mearga a doua zi la scoala, sa imparta fluturase in club, sa se duca la sala de fitness sau sa viseze la o cariera in domeniul medicinei, ca specialist ginecolog sau in televiziune, ca prezentatoare. Intre timp, Adelina Ziele a devenit studenta la Facultatea de Drept din Timisoara si a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti fotbalisti din Liga I, Mansour Gueye.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.