Avea 900 de grame de cocaina in vagin. O romanca, gravida in patru luni, a fost arestata pe aeroportul din Barajas, Spania. Maricela Nicoleta P., de 24 de ani, avea asupra ei 900 de grame de cocaina. Drogurile erau ascunse in mai multe pungi, mare p
Avea 900 de grame de cocaina in vagin. O romanca, gravida in patru luni, a fost arestata pe aeroportul din Barajas, Spania. Maricela Nicoleta P., de 24 de ani, avea asupra ei 900 de grame de cocaina. Drogurile erau ascunse in mai multe pungi, mare parte dintre acestea fiind descoperite in vaginul femeii. Traficanti de persoane, arestati. Doi dintre membrii unei retele care au traficat peste 50 de persoane au cazut in mainile politistilor. Cei doi tineri, precum si alte trei persoane arestate anterior, s-au ocupat de transportul si cazarea in Grecia a persoanelor racolate din patru judete, incasand bani si din munca acestora. Haos din cauza unui copac cazut pe linia ferata. Traficul feroviar a fost dat peste cap, ieri-dimineata, din cauza unui copac cazut pe firele electrice ale liniei dintre Crivina si Brad, astfel ca in Gara de Nord din Bucuresti trenurile au inregistrat chiar si doua ore intarziere la sosire. Plecarile din Capitala au fost amanate cu o ora. A murit strivit de macaraua de busteni. Un muncitor a murit, ieri, strivit de un brat lateral al macarelei unui autocamion plin cu busteni. Accidentul s-a produs cand soferul autocamionului a actionat dispozitivul, pentru descarcarea bustenilor. Sex in flagrant. Politistii au prins in flagrant, acum cateva zile, o prostituata de 19 ani. Pentru 25 de lei, fata facea sex cu un barbat, in masina acestuia, parcata pe str. Soltuzului din sectorul 2. Oamenii legii i-au intocmit fetei dosar penal. Fabrica de alcool clandestin, inchisa. O fabrica clandestina de alcool a fost inchisa de politisti, in sectorul 5. Mascatii au picat taman cand masinile erau incarcate cu sticlele de bautura destinate vanzarii. Peste 4.500 de litri de alcool au fost gasiti in fabrica. Escrocherie cu aur. O batranica de 71 de ani a cazut in plasa unei escroace, care a momit-o de pe strada cu aur. Infractoarea s-a dat italianca, iar femeia a dat 400 de lei pe doua inele si un lantisor. A sesizat politia cand si-a dat seama ca a cumparat tinichele, iar politistii au prins escroaca si au recuperat banii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.