K Tech Electronics estimeaza pentru anul trecut o ascensiune a afacerilor de aproximativ 20% fata de anul trecut, pana la o valoare de 100 de milioane dolari, iar pentru anul acesta vizeaza o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 15%, au declarat
K Tech Electronics estimeaza pentru anul trecut o ascensiune a afacerilor de aproximativ 20% fata de anul trecut, pana la o valoare de 100 de milioane dolari, iar pentru anul acesta vizeaza o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 15%, au declarat ieri reprezentantii companiei.
"In primele noua luni ale anului 2007 am realizat o cifra de afaceri de 62,5 milioane de dolari, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului anterior.
Pentru intreg anul 2007 vizam o cifra de afaceri de 100 milioane dolari, iar pentru anul in curs estimam ca vom creste in acelasi ritm cu piata romaneasca de IT, care va avea o crestere de circa 15%", a declarat Mihai Carstea, brand managerul Ultra.
In anul 2007 au fost vandute in total peste 77.000 de sisteme, compania inregistrand o cota de piata de 11%, in mare parte sustinuta de vanzarea sistemelor UltraPRO.
Din punctul de vedere al structurii cifrei de afaceri, in primele noua luni ale anului 2007, divizia de retail prin lantul de magazine Ultra Pro Computers a contribuit cu 47%, divizia distributie cu 45%, iar diviziile online si corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.
K Tech Electronics a lansat luni un nou sistem Ultra I 6001, bazat pe procesorul Intel Core 2 si Duo E 8200 destinat pasionatilor gaming si multimedia.
"Pentru sistemul Ultra I 6001 estimam sa vindem circa 1502 bucati in 2008, in schimb clientii pot sa-si asambleze la cerere sistemul dorit si de aceea per total sisteme asamblate cu acest procesor lansat credem ca vom vinde circa 500 de unitati pe luna", a adaugat Mihai Carstea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.