Desi are termen pe 14 februarie, de Sfantul Valentin, vedeta Promotor poate naste in orice moment. Tocmai de aceea, Roxana Ciuhulescu a pus totul la punct pentru marele eveniment. Apropiati ai vedetei sustin ca, de cateva zile, aceasta si-a pus la u
Desi are termen pe 14 februarie, de Sfantul Valentin, vedeta Promotor poate naste in orice moment. Tocmai de aceea, Roxana Ciuhulescu a pus totul la punct pentru marele eveniment. Apropiati ai vedetei sustin ca, de cateva zile, aceasta si-a pus la usa bagajul cu cele necesare internarii si a intetit sedintele de gimnastica acvatica pentru o nastere cat mai usoara. Mai mult, ca sa fie sigura ca totul va decurge normal dupa ce o va aduce acasa pe micuta Ana Cleopatra, Roxana a angajat doi medici neonatologi care sa le viziteze in fiecare zi, in prima luna de viata a bebelusului - dr. Geta Sultana si dr. Vania Limban. Ultima s-a ocupat si de Irina (medalion), fetita familiei Columbeanu, o perioada buna dupa ce Monica a adus-o pe lume. Medicului i s-a dus vestea printre vedete si a devenit din ce in ce mai cautat. Roxana a inceput, se pare, colaborarea cu ea in momentul in care s-a inscris la cursurile de "Aqua Gym". Si tot specialista a sfatuit-o pe viitoarea mamica sa monteze in camera copilului un sistem audio si sa faca o selectie de muzica ambientala, pe care micuta sa o asculte continuu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.