Intreprinderile mici si mijlocii, care fac investitii si creeaza noi locuri de munca, ar putea scapa de plata impozitelor pe cladiri si terenuri. Conform unui proiect de lege lansat in dezbatere publica, de scutiri pot beneficia toate intreprinderil
Intreprinderile mici si mijlocii, care fac investitii si creeaza noi locuri de munca, ar putea scapa de plata impozitelor pe cladiri si terenuri. Conform unui proiect de lege lansat in dezbatere publica, de scutiri pot beneficia toate intreprinderile, indiferent de dimensiune, ce au in derulare investitii de maximum 50 de milioane de euro si care duc la crearea de noi locuri de munca. Acest tip de ajutor de stat nu se va acorda firmelor din domeniul pescuitului, acvaculturii, industriei carbonifere, siderurgiei, transportului, constructiilor de nave maritime, fibrelor sintetice si a producerii initiale a produselor agricole, deoarece aceste sectoare beneficiaza deja de sprijin financiar din partea statului si a UE.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.