Rivalitate. Actorul american este republican convins, in timp ce sotia sa, Maria Shriver, ii face campanie democratului Barack Obama Nepoata fostului presedinte american J.F. Kennedy si sotia actorului si guvernatorului de California, Arnold Schwarz
Rivalitate. Actorul american este republican convins, in timp ce sotia sa, Maria Shriver, ii face campanie democratului Barack Obama Nepoata fostului presedinte american J.F. Kennedy si sotia actorului si guvernatorului de California, Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver, este sustinatoare infocata a candidatului democrat pentru prezidentialele de la Casa Alba, Barack Obama. Optiunea politica a Mariei este total diferita de cea a sotului ei, Arnold fiind republican convins. Si de parca nu era de ajuns, Maria i-a mai dat o lovitura celebrului ei sot, comparandu-l, cu o imaginatie debordanta, pe Obama cu statul California, guvernat de Arnold. "Am stat si m-am gandit foarte bine si am ajuns la concluzia ca daca Barack Obama ar fi fost un stat, acesta ar trebui sa fie California", a declarat nepoata lui JFK. "Obama este extrem de inteligent, inspirat, vizionar, are atitudine de lider, este cat se poate de deschis la minte, independent si foarte modern. Are toate calitatile necesare unui presedinte american", a adaugat sotia lui Arnold. Declaratiile au fost facute la un miting din Los Angeles, unde Maria i-a facut campanie lui Obama alaturi de Michelle, sotia acestuia, de prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey si de fiica lui JFK, Caroline. Schwarzenegger voteaza cu Mccain Spre deosebire de sotia sa, Arnold a anuntat ca il sprijina pe candidatul republican John Mccain, favorit pentru investitura din partea partidului sau. La fel ca si Maria Shriver, si alti membri ai familiei Kennedy si-au anuntat sprijinul pentru Obama, printre care senatorul de Massachusetts, Ted Kennedy, si Ethel, vaduva lui Robert Kennedy. Trei dintre copiii acesteia din urma s-au declarat fani ai fostei prime doamne a Americii, Hillary Clinton.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.