Interesul manifestat de sibieni pentru intalnirea de gradul zero din turul inaugural al Grupei Mondiale din Cupa Davis din finalul acestei saptamani s-a dovedit a fi urias, doritorii de bilete venind, ieri, la casele Salii Sporturilor inca de la prim
Interesul manifestat de sibieni pentru intalnirea de gradul zero din turul inaugural al Grupei Mondiale din Cupa Davis din finalul acestei saptamani s-a dovedit a fi urias, doritorii de bilete venind, ieri, la casele Salii Sporturilor inca de la primele ore ale diminetii. Si cum vanzarea biletelor a inceput abia la ora 10, iar punctul de vanzare a fost schimbat de organizatori in ultima clipa, atmosfera s-a incins brusc in fata ghiseelor, fiind necesara interventia fortelor de ordine pentru a potoli multimea isterizata. In cele din urma, doar cativa dintre fanii treziti cu noaptea-n cap au plecat fericiti ca ssunt posesorii tichetelor care le va permite accesul la razboiul dintre Andrei Pavel (foto) si Tsonga, in vreme ce alte cateva sute de persoane ramase pe dinafara reclamau cu glas tare numarul foarte mic de bilete pus in vanzare catre public. "700 de bilete s-au distribuit catre toata familia tenisului romanesc. Ma refer la cluburi, care au facut cereri la FRT si automat a trebuit sa le onoram, functie de posibilitati. Credeti-ma, e imposibil sa gasesti o solutie! Am incercat sa aducem si o tribuna mobila, dar nu ne permite sala", a declarat directorul de marketing al FRT, Cosmin Hodor, adaugand ca au fost scoase la vanzare 200 de bilete. Fapt infirmat, insa, atat de directorul salii, Victor Cornea, cat si de vicepresedintele FRT, Dumitru Haradau. "100 de bilete au ajuns la Sala Transilvania. Mi-ar fi convenit sa avem o sala de 10.000 de locuri si sa vindem bilete, dar daca nu se poate, asta e", a precizat Haradau. Conform datelor oficiale, din 1900 de bilete disponibile, 400 au fost alocate forului francez de specialitate, un alt pachet similar a fost directionat catre ITF, alte 700 au fost puse in vanzare catre cluburile de tenis din tara, iar restul a fost retinut de FRT pentru diversi invitati. Reamintim ca ITF a acordat o derogare pentru Sala Sporturilor din Sibiu, cu o capacitate de doar 1900 de locuri, desi regulamentul recomanda ca arena care gazduieste un meci de Cupa Davis din Grupa Mondiala sa aiba minimum 4000 de locuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.