Un botosanean a alarmat autoritatile, duminica seara, amenintand ca se va arunca in gol de pe cladirea Bibliotecii Judetene "Mihai Eminescu". Marinel R, 25 de ani, a recurs la acest gest fiind suparat ca sotia si copilul pe care il purta in pantece
Un botosanean a alarmat autoritatile, duminica seara, amenintand ca se va arunca in gol de pe cladirea Bibliotecii Judetene "Mihai Eminescu". Marinel R, 25 de ani, a recurs la acest gest fiind suparat ca sotia si copilul pe care il purta in pantece ar fi murit din cauza medicilor. Dupa ore intregi de negocieri, pompierii au reusit sa-l convinga sa coboare de pe acoperis si l-au internat la Psihiatrie. Sotia sa, Teodora, 20 de ani, a murit in ianuarie de cancer la colon in stadiu avansat, Marinel acuzandu-i pe medicii de la Spitalul Judetean si de la maternitate ca au pasat-o de la unii la altii, in loc sa-i faca investigatii amanuntite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.