Locuitorii Snagovului si-au dat acordul pentru inceperea lucrarilor la prima pista de formula 3 din Romania pe o parte din islazul din zona. Persoanele cu drept de vot au hotarat, duminica, in urma unui referendum, ca in Snagov sa fie ridicat un amp
Locuitorii Snagovului si-au dat acordul pentru inceperea lucrarilor la prima pista de formula 3 din Romania pe o parte din islazul din zona. Persoanele cu drept de vot au hotarat, duminica, in urma unui referendum, ca in Snagov sa fie ridicat un amplu complex comercial si turistic care va include si un circuit automobilistic. Investitia, in intregime privata, este estimata de dezvoltatorul proiectului la peste trei sute de milioane de euro. Autoritatile locale au declarat ca realizarea circuitului va aduce noi locuri de munca, dar si turisti straini. Proiectul va fi finalizat la sfarsitul anului viitor. Alaturi de Snagov, circuite Grand Prix One vor fi amenajate in Bilbao, Pescara, Singapore, Zagreb, Split, Bangkok, Sidney si Auckland.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.