Echipa pregatita de Aihan Omer , selectioner al Romaniei la handbal, UCM Resita, a castigat meciul de la Timisoara, contra celor de la CSU Poli Izometal, 28-23 (13-13). Din pacate pentru banateni, ei l-au introdus chiar in finalul meciului pe junior
Echipa pregatita de Aihan Omer , selectioner al Romaniei la handbal, UCM Resita, a castigat meciul de la Timisoara, contra celor de la CSU Poli Izometal, 28-23 (13-13). Din pacate pentru banateni, ei l-au introdus chiar in finalul meciului pe juniorul Alexandru Vulpe, nascut in 1990, cu doar un an mai mic decat limita admisa de regulamentele in vigoare. Ca urmare, Resita va pierde meciul cu 0-10 si va fi penalizata cu un punct. Resita, 20 de puncte si locul doi in clasament, se lupta pentru titlu cu Steaua, lider cu 25 de puncte, Bacau si Constanta (campioana en titre), ambele 19 puncte, Odorhei si Dinamo, cate 16 puncte.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.