Cinci persoane au ajuns, duminica seara, la Spitalul Judetean din Craiova in urma unui scandal izbucnit in strada, langa sediul Curtii de Apel, in conflict fiind folosite bate, sabii si topoare. Bandele rivale de interlopi s-au infruntat dupa ce s-a
Cinci persoane au ajuns, duminica seara, la Spitalul Judetean din Craiova in urma unui scandal izbucnit in strada, langa sediul Curtii de Apel, in conflict fiind folosite bate, sabii si topoare. Bandele rivale de interlopi s-au infruntat dupa ce s-au urmarit cu masinile pe Calea Bucuresti.

Martorii au povestit ca soferul unui autoturism Ford albastru inmatriculat in Italia, cu numarul de inmatriculare BC 262YM, venea cu viteza de pe Calea Bucuresti, urmarit de un Mercedes negru cu numarul de inmatriculare DJ-28-AND si de alta masina de culoare argintie. In dreptul Curtii de Apel, cele doua masini au blocat calea Fordului, iar mai multe persoane inarmate cu bate au coborat din autoturisme si l-au scos cu forta din Ford pe soferul urmarit. “Agresorii au facut zob geamurile masinii, l-au batut cu bestialitate pe sofer pe linia de tramvai, sub privirile ingrozite ale trecatorilor si ale celorlalti soferi aflati in trafic. Apoi au disparut cu soferul batut inspre Calea Bucuresti“, a spus unul dintre martorii scandalului, sustinand ca a auzit si focuri de arma.

Conflict din razbunare
Politistii sustin ca motivul scandalului ar fi razbunarea. In urma cu doua zile, Elvis Lotreanu, din clanul Para, nu ar fi fost lasat sa intre in clubul Medieval de catre bodyguarzii firmei de paza patronata de Eriko Constantinescu. Astfel, masina acestuia a fost avariata, iar tinerii care se aflau in ea s-au refugiat in localul din zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.