"In urma faptului ca prin adresa din 8 ianuarie 2008 conducerea CCIR, prin persoana presedintelui Mihail Vlasov, a solicitat CCIB restituirea catre CCIR a intregului sau patrimoniu, pe motiv ca CCIB s-ar afla in mod ilegal in posesia patrimoniului me
"In urma faptului ca prin adresa din 8 ianuarie 2008 conducerea CCIR, prin persoana presedintelui Mihail Vlasov, a solicitat CCIB restituirea catre CCIR a intregului sau patrimoniu, pe motiv ca CCIB s-ar afla in mod ilegal in posesia patrimoniului mentionat, Colegiul de Conducere al Camerei Bucurestiului a decis retragerea CCIB din Camera Nationala", se arata intr-un comunicat al Camerei Municipiului Bucuresti. Colegiul de Conducere al Camerei Bucurestiului a constatat, in unanimitate, ca bunurile mobile si imobile din patrimoniul CCIB sunt dobandite si detinute legal si, ca atare, nu se pune problema vreunei restituiri. Conducerea CCIB va continua sa colaboreze cu CCIR si cu sistemul cameral, desi considera ca functionarea Camerei de Comert a Romaniei este in contradictie cu interesele CCIB. "Retragerea CCIB din randul membrilor CCIR este menita sa evite apartenenta la un sistem in care se iau hotarari ce reprezinta doar interese de grup, lipsite de reprezentativitate pentru mediul de afaceri", se precizeaza in comunicat. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.