Nu e Gargalie, uite-l pe Gargalie! Cam asa s-ar putea explica ultimele zile ale fostului mijlocas al Universitatii. Duminica au aparut zvonuri ca ar fi plecat la CSM Ramnicu Valcea, insa ieri Gargalie a dovedit si in fata presei aceleasi lacune ca s
Nu e Gargalie, uite-l pe Gargalie! Cam asa s-ar putea explica ultimele zile ale fostului mijlocas al Universitatii. Duminica au aparut zvonuri ca ar fi plecat la CSM Ramnicu Valcea, insa ieri Gargalie a dovedit si in fata presei aceleasi lacune ca si pe teren, negand aceasta varianta. Intrebat daca a plecat in Zavoi, Constantin Gargalie a mintit insa fara acoperire: “Nu sunt in lotul CSM-ului. Sunt la Severin si astept sa mi se solutioneze situatia de la Universitatea. Este exclus sa plec cu Valcea in cantonament in Antalya. Inca ma gandesc ca voi ramane la Universitatea”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.