Salvat. Ministrul Transporturilor rasufla usurat: Parchetul a decis ieri neinceperea urmaririi penale in dosarul accidentuluisau din decembrie, cand a fost suspectat ca ar fi lovit o tanara cu masina Procurorul care a anchetat dosarul Orban, un bun
Salvat. Ministrul Transporturilor rasufla usurat: Parchetul a decis ieri neinceperea urmaririi penale in dosarul accidentuluisau din decembrie, cand a fost suspectat ca ar fi lovit o tanara cu masina Procurorul care a anchetat dosarul Orban, un bun prieten si fost coleg de facultate al lui Emil Boc, a pus, ieri, rezolutia NUP pe dosarul lui Orban, gasit nevinovat pentru accidentarea unei minore si pentru parasirea locului accidentului. Procurorii, care s-au autosesizat dupa scandalul mediatic produs de incidentul amintit, au stabilit, potrivit unor surse din Parchet, ca Orban a "lovit usor" o minora, fara a exista, insa, o victima in cel mai deplin inteles al cuvantului si fara ca impotriva ministrului sa fie depusa vreo plangere. Decizia de ieri nu e o surpriza, dupa ce expertii Institutului Medico-Legal "Mina Minovici" stabilisera, deja, ca minora Simona Todean nu prezinta vatamari serioase, ci doar leziuni care nu provin din impactul cu un automobil.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.