Privilegiatii care au asigurate deja tichetele pentru partida cu Franta sunt prietenii Federatiei, reprezentantii cluburilor din tara si cei ai forului international de specialitate. Nici macar bisnitarii nu au fost satisfacuti de numarul mic de bil
Privilegiatii care au asigurate deja tichetele pentru partida cu Franta sunt prietenii Federatiei, reprezentantii cluburilor din tara si cei ai forului international de specialitate. Nici macar bisnitarii nu au fost satisfacuti de numarul mic de bilete.

Scandalurile se tin lant inaintea meciului de Cupa Davis programat la finele acestei saptamani, la Sibiu, intre Romania si Franta. Mai intai, presedintele FR de Tenis, Ilie Nastase, s-a certat in Serbia cu supervizorul acestei confruntari si a amenintat ca nu va mai face deplasarea la Sibiu pentru a nu da nastere la speculatii. Apoi, trei dintre tenismeni au gasit de cuviinta sa isi piarda noaptea de vineri spre sambata in discoteca. Ieri a aparut un nou conflict, de data aceasta intre cei care doreau sa isi cumpere un bilet la partida din week-end si reprezentantii Federatiei. Motivul: numarul foarte mic de tichete scoase la vanzare, doar 200 din 1.900. Directorul de marketing al forului de specialitate, Cosmin Hodor, a declarat ca din cele 1.900 de bilete, 400 vor merge obligatoriu la Federatia franceza si o parte la Federatia Internationala de Tenis. Din cele ramase, un procent va fi pus in v anzare catre cluburile de tenis din tara si mai multe vor fi oferite de FRT ca invitatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.