Valoare. Dintre "stranierii" convocati de Victor Piturca, "Fenomenul" a iesit in evidenta, fiind cel mai bun jucator al Fiorentinei, in partida cu AC Milan Atacantul nationalei Romaniei, Adrian Mutu, a jucat foarte bine in meciul disputat de echipa
Valoare. Dintre "stranierii" convocati de Victor Piturca, "Fenomenul" a iesit in evidenta, fiind cel mai bun jucator al Fiorentinei, in partida cu AC Milan Atacantul nationalei Romaniei, Adrian Mutu, a jucat foarte bine in meciul disputat de echipa sa in compania detinatoarei Ligii Campionilor, AC Milan. Mutu a avut mai multe ocazii, insa bara, minutul 14, sau evolutia foarte buna a goalkeeper-ului Kalac au facut ca golgheterul Fiorentinei sa nu concretizeze a 14-a reusita stagionala. "Nu trebuia sa pierdem, dar Milan a fost mai viclean. Noi trebuie sa evoluam cat mai bine, sa ramanem tari si sa ne mentinem pe locul patru", a declarat jucatorul roman. Dintre "stranieri", s-a mai remarcat Cristian Chivu, care s-a achitat foarte bine de sarcini, ca fundas stanga, de aceasta data. George Ogararu - nu a fost oprit in lot pentru meciul Ajax - Feyenoord 3-0. Cosmin Contra - a fost doar rezerva, duminica seara, la partida Getafe - Espanyol 0-1. Gabriel Tamas - a intrat in minutul 12 al partidei Bastia -Auxerre 3-0, cand echipa sa era condusa deja cu doua goluri diferenta. Ionut Mazilu - a venit direct din cantonamentul echipei sale, Dnepr, care se desfasoara in Cipru. Razvan Cocis - a venit direct din cantonamentul echipei sale, Lokomotiv Moscova, care se desfasoara in Spania. Paul Codrea - integralist in partida Siena - AS Roma 3-0. Si-a facut cu brio datoria, anihiland mijlocul romanilor. A avut si o ocazie de gol, dupa ce a executat o lovitura libera, parata cu greu de Doni. Ciprian Marica - a fost integralist in partida Schalke 04 - VFB Stuttgart 4-1. A avut cateva ocazii de a marca, dar formatia sa a fost depasita la toate capitolele. Florentin Petre - a venit direct din cantonamentul echipei sale, TSKA Sofia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.