Inventie. Compania "Philip Morris" vine in ajutorul sefilor suparati ca angajatii lor petrec mult timp la fumat Renumita companie "Philip Morris" se pregateste intens pentru lansarea pe piata unui nou produs destinat fumatorilor. E vorba despre "Mar
Inventie. Compania "Philip Morris" vine in ajutorul sefilor suparati ca angajatii lor petrec mult timp la fumat Renumita companie "Philip Morris" se pregateste intens pentru lansarea pe piata unui nou produs destinat fumatorilor. E vorba despre "Marlboro Intense", un tip de tigari mai scurt cu 1,3 centimetri decat cel traditional, menit sa micsoreze, spre bucuria sefilor, timpul petrecut de angajati in binecunoscutele "pauze de tigara". Lunga de doar 7,2 centimetri, noua creatie "Philip Morris" contine aceeasi cantitate de nicotina cu care fumatorii sunt obisnuiti, dar prezinta avantajul de a se consuma mult mai repede. Intr-o prima etapa, produsul va fi testat pe piata din Turcia, urmand ca, ulterior, sa se introduca in alte 50 de tari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.