Madonna si Guy Ritchie vor sa-si reinnoiasca juramintele, in cadrul unei ceremonii care va avea loc in vara, la resedinta cuplului din Wiltshire, Marea Britanie, informeaza femalefirst.co.uk. Autoarea hitului "Hung Up" si regizorul britanic Guy Ritch
Madonna si Guy Ritchie vor sa-si reinnoiasca juramintele, in cadrul unei ceremonii care va avea loc in vara, la resedinta cuplului din Wiltshire, Marea Britanie, informeaza femalefirst.co.uk. Autoarea hitului "Hung Up" si regizorul britanic Guy Ritchie, cunoscut pentru filmele "Revolver" (2005), "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000) si "Jocuri, poturi si focuri de arma" (1998), s-au casatorit in 2000. Cei doi intentioneaza ca in timpul acestei a doua casatorii sa faca schimb de verighete. "Reinnoirea juramintelor este un mod de a arata lumii ca inca sunt puternici. Au muncit mult pentru a-si rezolva problemele si din acest motiv vor ca oamenii care le sunt apropiati sa impartaseasca" bucuria lor, a indicat o sursa apropiata cuplului.
Creatoarea de moda Stella McCartney va crea tinuta de gala pentru buna sa prietena Madonna, in varsta de 49 de ani. Actrita americana Gwyneth Paltrow, casatorita si ea cu un britanic, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, va citi un text in timpul ceremoniei. Lourdes, in varsta de 11 ani, fiica Madonnei si a fostului antrenor personal al starului, Carlos Leon, va citi si ea un text. Madonna si Ritchie mai au impreuna doi copii, Rocco in varsta de sapte ani, si David, un baietel in varsta de doi ani adoptat din Malawi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.