"Radu a venit sub forma de imprumut, dar avem optiune de cumparare la vara si intentionam sa-l transferam definitiv", a spus Claudio Lotito.
Oficialul lazial a afirmat ca investitiile din aceasta iarna sunt de mare valoare. "Am adus jucatori ca
"Radu a venit sub forma de imprumut, dar avem optiune de cumparare la vara si intentionam sa-l transferam definitiv", a spus Claudio Lotito.
Oficialul lazial a afirmat ca investitiile din aceasta iarna sunt de mare valoare. "Am adus jucatori care au mare valoare, nu pariuri de viitor. Ma refer la Radu, un international care poate juca atat fundas central, cat si aparator stanga", a precizat Lotito. Site-ul "Goal.com" l-a notat cu 6,5 pe Stefan Radu pentru prestatia din meciul cu Sampdoria. "Un jucator foarte bun. Incanta prin forta si eleganta sa. Se apara bine si urca periculos in atac. A fost aproape de gol, dar impresioneaza prin capacitatile sale tehnice. Este o achizitie nimerita", a scris "Goal.com". St. Radu a fost integralist in partida cu Sampdoria si a fost folosit pe postul de fundas stanga. In primul sau meci la Lazio, cel de la mijlocul saptamanii trecute, din mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei Italiei, 2-1 in deplasare cu Fiorentina, St. Radu a jucat fundas central. Internationalul roman de 21 de ani a ajuns la Lazio pentru 1.190.000 de euro, sub forma de imprumut pana la vara, romanii urmand sa achide restul pana la 5,4 milioane de euro la finalul sezonului, in cazul in care il transfera definitiv pe St. Radu. Fotbalistul va primi 150.000 de euro pana la vara, dupa care, in cazul definitivarii transferului, va incasa un salariu anual 300.000 de euro, plus bonusuri de performanta, in cadrul unui contract de joc pe patru ani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.