Ciudat. Femeia n-a mai dat niciun semn din 10 noiembrie 2007, desi are doi copii pe care-i iubea ca pe ochii din cap O craioveanca de 29 de ani a disparut fara urma de trei luni. Madalina Burnea traia in concubinaj de zece ani cu Giovani Raducan si
Ciudat. Femeia n-a mai dat niciun semn din 10 noiembrie 2007, desi are doi copii pe care-i iubea ca pe ochii din cap O craioveanca de 29 de ani a disparut fara urma de trei luni. Madalina Burnea traia in concubinaj de zece ani cu Giovani Raducan si aveau impreuna doi baieti, unul de sase, iar celalalt de trei ani. "A disparut fara sa dea niciun semn. In dimineata zilei de 10 noiembrie, eu am plecat la o cafea cu prietenii si, cand m-am intors acasa, am gasit copilasii plangand si intrebandu-ma de mama lor", a declarat Giovani Raducan. Barbatul a cautat-o pe la rude, la prieteni, in oras, dar si in strainatate, insa nu a aflat nimic despre cea pe care spune ca o iubeste din suflet. S-a dus si la politie, dar nu a putut sa o dea disparuta, pentru ca nu sunt casatoriti legal. Parintii femeii cred ca barbatul le-a ucis fiica La fel ca si in cazul Elodia-Cioaca, parintii Madalinei, care nu au fost niciodata de acord cu relatia fiicei lor cu Giovani, sustin ca acesta ar fi omorat-o. "Fata mea nu ne-a ascultat si a plecat la el de multi ani. Zicea ca se iubeau, dar baiatul asta este ironic si fatarnic. De cand a disparut e mereu cu zambetul pe buze, exact ca Cioaca. Cine stie ce viata a dus Mada cu el! Sper sa fi fugit de el in Italia, dar ma tem ca s-ar putea s-o fi omorat chiar el!", ne-a spus Mimi Burnea. Madalina si Giovani au lucrat anii trecuti in Italia la o firma de turism, insa acum el a renuntat pentru ca trebuie sa stea acasa cu cei doi copii. "Ma intreaba micutii in fiecare seara unde este mama lor si de ce i-a uitat. Nu stiu ce sa le mai zic!", mai spune craioveanul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.