Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti va gazdui pe 25 februarie concertul „Aeterna“, semnat de trupa Iris. Alaturi de rockeri, pe scena va urca si soprana Felicia Filip, intr-un spectacol special, cu decoruri si sonorizare pe masu
Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti va gazdui pe 25 februarie concertul „Aeterna“, semnat de trupa Iris. Alaturi de rockeri, pe scena va urca si soprana Felicia Filip, intr-un spectacol special, cu decoruri si sonorizare pe masura.

Spectacolul „Aeterna“ va beneficia de un „decor mai special, avand in vedere traditia concertelor Iris la Teatrul National“, ne-a spus Gabriel Postelnicu, unul dintre organizatorii evenimentului. „Vanzarea biletelor evolueaza bine, oricum, sala va fi plina“, a mai adaugat acesta. Programul de desfasurare a concertului nu este inca stabilit pana la cel mai mic detaliu. Sunetul va fi unul la inaltimea trupei, iar din show va mai face parte si un cor de copii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.