IBM a anuntat incheierea procesului de achizitie a companiei Cognos, o companie listata public, cu sediul in Ottawa, Ontario, Canada. IBM va anunta strategia de business relationata cu aceasta achizitie in timpul unui press briefing ce va fi sustinut
IBM a anuntat incheierea procesului de achizitie a companiei Cognos, o companie listata public, cu sediul in Ottawa, Ontario, Canada. IBM va anunta strategia de business relationata cu aceasta achizitie in timpul unui press briefing ce va fi sustinut pe 6 februarie. IBM a anuntat un acord definitiv pentru achizitionarea companiei Cognos pe 12 noiembrie 2007. Prin intermediul acestei achizitii, IBM si Cognos vor deveni principalul furnizor de tehnologie si servicii pe segmentele business intelligence si managementul performantei, oferind cea mai completa platforma bazata pe standarde deschise cu cea mai vasta arie de expertiza in domeniu pentru a ajuta companiile sa isi extinda valoarea informatiilor lor, sa isi optimizeze procesele de afaceri si sa maximizeze performanta in cadrul companiei lor, se arata intr-un comunicat al IBM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.