Grecia si-a anuntat intentia de a vinde compania aeriana Olympic Airlines unei companii straine, transmite Mediafax. In urma privatizarii, compania isi va pastra, cel mai probabil, numele Olympic, precum si simbolul grafic al cercurilor olimpice, iar
Grecia si-a anuntat intentia de a vinde compania aeriana Olympic Airlines unei companii straine, transmite Mediafax. In urma privatizarii, compania isi va pastra, cel mai probabil, numele Olympic, precum si simbolul grafic al cercurilor olimpice, iar angajatii vor primi pachete generoase de compensatii pentru pensionarea anticipata, a afirmat oficialul de la Atena. Comisia Europeana a lansat in decembrie 2007 o noua investigatie in cazul unor subventii pe care operatorul de zbor le-a primit de la statul elen, dupa ce autoritatile de la Bruxelles au incheiat o ancheta similara in septembrie 2005, conchizand ca Olympic Airways-Airlines a primit ajutoare de stat ilegale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.