Superoferta. Modelul a anuntat ca isi va arata nurii intr-o parcare din New York daca iubitul eiva pierde un meci de fotbal Fiorii amorului infiripat intre fotomodelul Gisele Bundchen si jucatorul de fotbal american Tom Brady au facut-o pe frumoasa
Superoferta. Modelul a anuntat ca isi va arata nurii intr-o parcare din New York daca iubitul eiva pierde un meci de fotbal Fiorii amorului infiripat intre fotomodelul Gisele Bundchen si jucatorul de fotbal american Tom Brady au facut-o pe frumoasa brazilianca sa faca promisiuni incendiare. Astfel, chiar inaintea meciului dintre New England Patriots, echipa la care joaca Brady, si New York Giants, Gisele a anuntat ca va accepta sa alerge goala printr-o parcare din Manhattan daca iubitul ei va manca bataie de la adversari. O da la intors Din nefericire pentru ea, fotbalistul si coechipierii au pierdut partida, iar martorii ineditei promisiuni i-au cerut Giselei sa isi respecte cuvantul dat. Pusa in fata situatiei, Bundchen a inceput sa dea din colt in colt, sperand ca va obtine daca nu o pasuire, macar o transformare a "pedepsei" din alergare nud intr-o sedinta foto topless. "Zau asa, nu stiu la ce mi-a fost capul cand am facut promisiunea asta. Cred ca nu am realizat ce spun. N-ar fi mai bine sa renuntati la a ma pune sa alerg goala? Un poster mare cu mine, cu sanii la vedere, agatat undeva in Times Square, nu ar fi suficient?", a incercat brazilianca sa ii induplece pe reporterii de la CBS Sports, care au somat-o sa se tina de cuvant.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.