Cristian Dobre, baiatul deputatului PNL Traian Dobre, a trebuit sa dea din nou cu subsemnatul la Politie. In cursul zilei de ieri a fost chemat sa dea ultimile declaratii legate de incidentul in care a fost implicat la jumatatea lunii decembrie, anu
Cristian Dobre, baiatul deputatului PNL Traian Dobre, a trebuit sa dea din nou cu subsemnatul la Politie. In cursul zilei de ieri a fost chemat sa dea ultimile declaratii legate de incidentul in care a fost implicat la jumatatea lunii decembrie, anul trecut.

Cristian Dobre este cercetat pentru agresarea Aidei Ursu, prezentatoare a stirilor sportive in cadrul televiunii locale Tele'M. Fiul deputatului iesean a fost chemat la Politie in vederea unei ultime declaratii pentru ca dosarul sa fie finalizat si trimis catre Parchet pentru a doua oara. Initial dosarul a fost trimis catre Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi imediat dupa Anul Nou, Cristian Dobre fiind acuzat de comiterea infractiunilor de lovire si alte violente. Insa dosarul a facut cale intoarsa dupa ce a fost repins de procurori pe motiv ca nu ar fi fost intocmit corespunzator. Dupa o alta luna de cercetari, dosarul este gata pentru a fi prezentat procurorilor. „Ancheta este aproape gata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.