O membra a Parlamentului taiwanez s-a amuzat atat de tare de noua coafura a unei colege de partid incat a fost cat pe ce sa-si piarda dantura, in timp ce radea cu gura pana la urechi, in fata camerelor TV. Chu Feng-chih din cadrul Partidului National
O membra a Parlamentului taiwanez s-a amuzat atat de tare de noua coafura a unei colege de partid incat a fost cat pe ce sa-si piarda dantura, in timp ce radea cu gura pana la urechi, in fata camerelor TV. Chu Feng-chih din cadrul Partidului Nationalist, aflat in opozitie, s-a amuzat copios pe seama colegei, Hou Tsai-feng, care, cu prilejul deschiderii noii sesiuni a Legislativului, a aparut pe cap cu ceea ce parea a fi o peruca. 'ti-a crescut parul la loc?', a intrebat Chu, in timp ce radea cu pofta. Brusc, insa, ea s-a oprit din ras si si-a pus mainile la gura, pentru a evita sa-si piarda dantura falsa, care tocmai ii iesise afara. Jenantul episod a fost transmis in direct la televiziunea nationala, care a prezentat deschiderea noului Parlament, format dupa alegerile de la 12 ianuarie.
Colega de partid, Hou, isi rasese parul din cap inainte de alegeri, pentru a demonstra ca se afla intr-o situatie disperata. Acest gest se pare ca a atras simpatia populatiei, care a ales-o in Legislativ. 'Morala este ca trebuie sa ne spalam pe dinti zilnic', a declarat Chu, dupa reintroducerea danturii in gura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.